Nyheter

Hjem / Nyheter / Slik vedlikeholder du gressklipperen din

Slik vedlikeholder du gressklipperen din

Hvis din Gressklipperspindler ikke klipper riktig, bør du sjekke gressklipperens spindler. De kan bli skadet og forårsake ujevn kutt. Dette vil føre til skader på gresset, som kan ta måneder å reparere. Vanlige årsaker til problemer med gressklipperspindel inkluderer lagre som har løsnet eller forskjøvet seg. En dårlig gressklipperspindel kan ødelegge klippeknivene og forårsake ujevne kutt. Hvis klippespindelen din ikke fungerer som den skal, bør du bytte den. Ødelagte spindler lager hylende og summende lyder som ikke er normale. Det er også mulig å legge merke til varme og tilfeldige vibrasjoner når klipperen er i gang. Dårlige spindler kan ikke bare forårsake ujevnt klipp, men kan også skade plenen. Knivene kan knekke og gresset kan rykke opp med roten. I tillegg kan det hende at spindelen ikke passer godt inn i klipperen. Dette er et problem som ikke kan ignoreres.

Spindelenhet for klippeaggregat John Deere GY20050 GY20785
Spindle Assembly For Mower Deck John Deere GY20050 GY20785
Passer John Deere modell L100-L130 og GX20250. Bytt ut John Deere GY20050, GY20785. Totalhøyde 6-3/4 in. Med smørenippel, Ingen gjenger i huset, bruk selvgjengende skruer, som ikke følger med.


For å erstatte en dårlig spindel på gressklipperen, skru først av bladet og remskiven, som vanligvis er festet til klippeaggregatet med bolter. Du trenger en pipenøkkel for å fjerne spindelen. Hvis klipperen din har mer enn én spindel, må du gjenta fjerningsprosessen for den andre spindelen. Foruten skrikende lyder, kan dårlige spindler i gressklippere føre til at klipperen din vibrerer og forårsake ujevn klipping. Hvis du har en kjøreklipper, er det mulig at spindelen har en bøyd eller ødelagt aksel. Du kan enkelt diagnostisere en dårlig spindel ved å lytte etter en summende, hvinende eller malende lyd som kommer fra klipperen. Utskiftingsprosessen for gressklipperens spindel er litt vanskelig fordi det er mange remmer, trinser og remmer som er festet til klippespindelen.

Hvis gressklipperspindelen din har en bøyd aksel, anbefales det på det sterkeste at du skifter begge deler. For å smøre en gressklipperspindel på riktig måte, må du først slå av tenningen og plassere gressklipperen på en flat overflate. , bruk en skiftenøkkel eller skrutrekker for å fjerne beskyttelsesdekselet og avdekke spindelenheten. Bruk deretter en smørepistol for å smøre spindelen. Du bør smøre spindelen på gressklipperen minst en gang i måneden. Dette er en enkel oppgave som kan forlenge levetiden til klippespindelen med opptil fem år. Men hvis du ikke smører spindelen regelmessig, kan den slites ut for tidlig og gjøre garantien ugyldig. Bladene kan også begynne å vingle og skape ujevne kutt.

Hvis du ikke er sikker på dine mekaniske ferdigheter, kan du bruke en smørepistol for å gjøre jobben. En gressklipperfettpistol kommer med påfyllingspatroner, som du kan bruke til å smøre fett på gressklipperspindelen. Disse fettpatronene har en avansert formulering som gir langsiktig beskyttelse mot problemer og ekstreme temperaturer. Smøremidlet inneholder overlegne antioksidanter som forhindrer nedbrytning av motorolje. Det bidrar også til å forhindre at spindelen lekker og ruster. Før du smører gressklipperspindelen, må du sørge for å fjerne rusk som kan være i veien. Dette kan forhindre utilsiktet start og kan også bidra til å bevare fettpatronen. Pass på at du bruker riktig type fett og unngå å bruke for mye.